بررسی کامل پارتیشن دوجداره و تک جداره

ساخت وبلاگ

پارتیشن به معنای قسمت‌بندی و جداسازی است که برای تقسیم کردن یک فضا استفاده می‌شود و کاربرد بسیار بالایی در منازل و شرکت‌ها دارد. با این روش می‌توان از فضایی که در دست داریم استفاده بهینه را داشته باشیم. به طور مثال در یک واحد آپارتمانی با متراژ بالا می‌توان با استفاده از پارتیشن‌ها و قسمت‌بندی فضا، به راحتی یک سالن زیبایی ایجاد کرد. پارتیشن‌ها به دو دسته پارتیشن متحرک و پارتیشن ثابت تقسیم می‌شوند و هرکدام از این دسته‌ها دو مدل پارتیشن تک جداره و پارتیشن دوجداره دارند. در ادامه مطلب از سایت تتراگلس، قصد داریم در مورد بررسی کامل پارتیشن تک جداره و پارتیشن دوجداره صحبت کنیم. برای آشنایی بیشتر با این دو مدل از پارتیشن با ما همراه باشید.

پارتیشن تک جداره

با توجه به فضاهای مختلف، به طور مثال فضای اداری، شرکت‌های خصوصی، دانشگاه‌ها، سالن‌های زیبایی، باشگاه‌ها و… پارتیشن‌بندی‌های متفاوتی را استفاده می‌کنند. در واقع طبق نیاز و کاربردی که آن مکان دارد از نمونه‌های مختلف پارتیشن استفاده می‌شود. هدف دیگر استفاده از پارتیشن‌ها، زیبایی بخشیدن به دکوراسیون داخلی یک مکان می‌باشد؛ بنا به این دلایلی در طی زمان چندین مدل پارتیشن ساخته و عرضه بازار شده است. پارتیشن‌بندی‌ تک جداره برای استفاده در مکان‌های مختلف کاربرد دارد. با استقبال خوبی که از پارتیشن‌های تک جداره شد خیلی سریع جای پارتیشن‌های قدیمی که از آجر و ملات ساخته شده بودند را بگیرد. پارتیشن‌های تکجداره انواع مختلفی دارند که برای مثال می‌توان به پارتیشن تک جداره شش میل، پارتیشن تک جداره شانزده میلی‌متری (جنس mdf)، پارتیشن تک جداره آلومینیومی، پارتیشن تک جداره لترون و پارتیشن تک جداره شیشه ای اشاره کرد. در نظر داشته باشید که پارتیشن‌های تک جداره به صورت تخصصی عایق‌ صدا نیستند و برای مکان‌های شلوغ زیاد مناسب نیستند. برای فضاهایی که نیاز به سکوت بیشتری است باید از پارتیشن‌بندی دوجداره استفاده کرد.

پارتیشن دوجداره

پارتیشن‌بندی دوجداره از پارتیشن‌ تک جداره قوی‌تر و بهتر عمل می‌کند. این نوع از پارتیشن‌ها را با مواد مختلفی مثل ام دی اف، آلومینیوم و شیشه تولید می‌کنند. به علاوه این که طبق نیاز و کاربرد کاربران، ابعاد و ارتفاع آن ساخته می‌شود. پارتیشن‌های دوجداره ام‌دی‌اف به چند گروه پارتیشن دوجداره با شیشه سندبلاست، پارتیشن دوجداره با پرده کرکره‌ای، پارتیشن دوجداره با شیشه سندبلاست مات، پارتیشن دوجداره با شیشه ساده و پارتیشن دوجداره تمام ام‌دی‌اف قسمت‌بندی می‌شوند.

نکته مهم این می‌باشد که این مدل از پارتیشن‌ها از مقاومت و ایستایی بالاتری نسبت به پارتیشن‌های تک جداره دارند. استقامتی که پارتیشن‌های دوجداره دارند باعث می‌شود اصطکاک کمتری با زمین داشته باشد و نیاز آن به تعمیرات و سرویس نسبت به پارتیشن‌های تک جداره به طبع کمتر شود. مطلب بسیار مهم که باید بگوییم این است که پارتیشن‌های دوجداره ساختاری محکم‌تری دارد و به همین دلیل در جلوگیری و کاهش صدا و عایق‌بندی حرارتی نقش بسیار بالایی دارد. همین موضوع باعث می‌شود مصرف انرژی و هدر رفتن آن را کنترل کرد. کاربرد دیگر این مدل پارتیشن‌ها زیبایی بخشیدن به فضای شما می‌باشد. با استفاده از پارتیشن شیشه ای و پارتیشن دوجداره با پرده‌های کرکره‌ای می‌توانید نور داخلی فضا را تنظیم کنید. جالب است بدانید شیشه‌هایی که به دو طرف پرده کرکره‌ای نصب شده، باعث جلوگیری از نفوذ گرد و غبار به داخل فضا و روی پرده می‌شود. به طور معمول از پارتیشن دوجداره برای زیبایی، ایستایی، دکوراتیو بودن فضا و همچنین خاصیت آکوستیک بهتر آن نسبت به پارتیشن اداری مورد استفاده قرار می‌گیرد.‌

مقایسه پارتیشن تک جداره و پارتیشن دوجداره

پارتیشن دوجداره در مقایسه با پارتیشن تک جداره عملکرد بهتری دارد، اما طبق فضا و کاربردی که دارد استفاده‌های مختلفی دارند. در ادامه مطلب به برخی از تفاوت‌های بین پارتیشن تک جداره و دوجداره می‌پردازیم:

  • همانطور که در بالا اشاره کردیم جنس و مقاومت پارتیشن‌های دوجداره از پارتیشن‌های تک جداره غنی‌تر است و به همین دلیل عایق خیلی بهتری برای صدا می‌باشد. توصیه می‌کنیم برای مکان‌هایی مانند مراکز مشاوره، مطب پزشکان و فضاهایی این چنین که فضا باید در سکوت کامل باشد از پارتیشن‌های دوجداره استفاده کنید. داخل شرکت‌ها نیز می‌توان از این دسته از پارتیشن‌ها استفاده کرد تا تمرکز کارمندان هنگام کار پایین نیاید.
  • پارتیشن‌های تک جداره پایه‌های زیادی دارد و قرار دادن آن روی زمین بسیار ساده می‌باشد اما فضای بیشتری را اشغال می‌کند.
  • پارتیشن‌های تک جداره مدل و طرح‌های محدودی دارد و در مقابل شما انتخاب‌های کمی وجود دارد. این در حالی است که پارتیشن‌های دوجداره را می‌توان طبق نیاز و درخواست کاربر، طبق کاربردی که در نظر دارد تولید کرد. کاربرانی که قصد تهیه پارتیشن‌های دوجداره را دارند می‌توانند اندازه، ارتفاع و ابعاد آن را تعیین کنند. به علاوه این که قابل ذکر است که این دست از پارتیشن‌ها را می‌توان به صورت قالبی و یک تکه طراحی و اجرا کرد. پس اگر قصد دارید طبق خواسته و دکوراسیون فضای خود پارتیشن تهیه کنید حتما به سراغ پارتیشن‌های دوجداره بروید.
  • یکی از مسائل مهم برای تهیه پارتیشن قیمت و بودجه شما برای تهیه آن می‌باشد. لازم است بدانید که پارتیشن‌های تک جداره نسبت به پارتیشن‌های دو جداره ارزان‌تر است. حالا چرا ارزان‌تر است؟ زیرا در ساخت پارتیشن‌های تک جداره از متریال کمتری استفاده شده و طرح‌های آن محدود می‌باشد.
  • امکان اجرای درب و یراق آلات روی پارتیشن‌های تک جداره وجود دارد. ولی روی پارتیشن‌های دوجداره می‌توان پرده‌های کرکره‌ای نصب کرد.
  • جا به‌ جایی و حمل و نقل پارتیشن‌های تک جداره نسبت به پارتیشن‌های دوجداره راحت‌تر است و نصب آن بسیار سهل‌تر می‌باشد.
  • پارتیشن‌های دوجداره نسبت به پارتیشن‌های تک جداره زیبایی بیشتری دارد. یکی از دلایل زیبا بودن این مدل از پارتیشن‌ها حذف خطوط زائد از روی طراحی پروفیل آن می‌باشد.
  • در نظر داشته باشید که پارتیشن‌های دوجداره را در هر رنگی که دوست دارید می‌توانید سفارش دهید. اما این موضوع برای پارتیشن‌های تک جداره صدق نمی‌کند.
  • در ساخت پارتیشن‌های دوجداره از ستون کمتری استفاده شده زیرا به اندازه کافی بدنه مقاوم و محکم‌تری دارد.
  • در طراحی پارتیشن‌های دوجداره محلی برای عبور سیم و کابل‌ها قرار داده شده که این موضوع در پارتیشن‌های تک جداره تعبیه نشده است.

در نتیجه:

پارتیشن‌های دوجداره از لحاظ کاربردی کارایی بالایی دارند و به علاوه این که‌ جنس محکم و مقاوم‌تری نسبت به پارتیشن‌های تک جداره دارند. درست است که از لحاظ قیمتی، قیمت بالاتری دارند اما دست شما در انتخاب طرح و رنگ آن بسیار باز می‌باشد. اما اگر نیاز ندارید که پارتیشن خود را در محلی ثابت قرار دهید، به سراغ پارتیشن‌های تک جداره بروید، زیرا قابلیت جابه‌جایی آن راحت‌تر می‌باشد.

 

rushweb blog...
ما را در سایت rushweb blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : rushweb rushweb بازدید : 173 تاريخ : سه شنبه 1 آذر 1401 ساعت: 18:51