نحوه ساخت پارتیشن شیشه ای

ساخت وبلاگ

پارتیشن‌ها، دیوارهای کاذبی هستند که یک فضای بزرگ را که می‌تواند تجاری، اداری یا مسکونی باشد را به بخش‌های کوچک ‌تری تقسیم کنند. بخش‌های تقسیم شده می‌توانند کاربری‌های مختلفی داشته باشند و نهایت بهره ‌وری از یک فضا برده شود. پارتیشن‌ها معمولاً متحرک هستند اما نوع ساده آنها نیز تولید می‌شود. پارتیشن‌های متحرک را می‌توان برای مکان‌هایی به کار برد که دکوراسیون ثابتی ندارند؛ با جابجایی پارتیشن‌ها می‌توان تغییراتی در دیزاین داخلی، بزرگ و کوچک کردن فضاها یا انتقال کاربری را به وجود آورد. پارتیشن‌ها معمولاً در متریال‌های چوبی، ام دی اف، آلومینیومی، شیشه ‌ای یا ترکیبی ساخته می‌شوند که نوع شیشه‌ ای آنها دارای طرح‌های مختلف و رنگ بندی متنوعی هستند‌.

 

 

پارتیشن‌های شیشه‌ ای برای ادارات بسیار کاربردی بوده و طرفداران بسیاری دارد. نصب پارتیشن‌های شیشه ‌ای در ادارات باعث می‌شود فضای اداره بنابر تعداد کارمندان تقسیم شود و اتاق‌هایی با کاربری‌های مختلف مانند: اتاق مدیر، اتاق کنفرانس، اتاق کارمندان و …، ایجاد شود. نحوه ساخت پارتیشن شیشه‌ ای، ارتباط مستقیمی با تبدیل شدن پارتیشن شیشه ‌ای به یک پارتیشن شیشه ‌ای مناسب با ویژگی‌های کاربردی دارد که در این مقاله با آن آشنا می‌شویم. شیشه پارتیشن‌های شیشه ‌ای، معمولاً از شیشه سکوریت و لمینت ساخته می‌شود که در دو نوع تک جداره و دو جداره عرضه می‌گردند. برای ساخت پارتیشن اداری، معمولاً از پارتیشن‌های شیشه‌ ای دوجداره استفاده می‌کنند که از ویژگی‌های آنها می‌توان به عایق حرارتی، عایق صوتی، جلوگیری از هدر رفت انرژی، نارسانایی و نوردهی مناسب اشاره کرد. از فریم‌هایی که در پارتیشن‌های شیشه ‌‌ای فریم‌ دار به کار برده می‌شود می‌توان به فریم‌های چوبی، فلزی و آلومینیومی اشاره کرد.

مراحل طراحی و نصب پارتیشن اداری شیشه‌ ای

طراحی و نصب پارتیشن اداری شیشه ‌ای، نیاز به مراحلی دارد که با اجرای صحیح آنها می‌توان یک پارتیشن اداری شیشه ‌ای مناسب برای ادارات تهیه کرد: در ابتدا باید سبک، ابعاد و فضای اداره در نظر گرفته شود و مطابق با آن یک پارتیشن اداری شیشه ‌ای مناسب طراحی شود. نیاز افراد باید در نظر گرفته شود و سپس برای طراحی آن اقدام شود. طراحی پارتیشن اداری شیشه‌ ای باید توسط کارشناس و مشاور با تجربه و ماهر صورت گیرد‌. پس از انتخاب نوع و طراحی پارتیشن اداری شیشه‌ ای، نوبت به انتخاب متریال مناسب شیشه و فریم، و تعیین ابعاد مورد نیاز پارتیشن شیشه ‌ای که توسط کارشناس صورت می‌گیرد، می‌رسد. یک نقشه برای اجرای طرح پارتیشن و نصب آن توسط کارشناس کشیده می‌شود که در آن تمام جزئیات ذکر می‌شود. رنگ و طرح پارتیشن اداری شیشه‌ ای، مطابق با فضای اداره و سبک آن انتخاب می‌شود و مشاور می‌تواند در این زمینه کمک بسیاری به افراد کند. پس از تعیین نوع، ابعاد، متریال، طرح، رنگ و محل نصب پارتیشن اداری شیشه‌ ای، نوبت به ساخت پارتیشن می‌رسد که مهمترین مرحله به شمار می‌رود. پس از ساخت پارتیشن اداری شیشه‌ ای و آماده شدن آن، نوبت به نصب و اجرای آن می‌رسد که باید توسط یک متخصص حرفه‌ای در این زمینه صورت گیرد.

نحوه ساخت پارتیشن اداری شیشه‌ ای

نحوه ساخت پارتیشن اداری شیشه‌ ای بنابر جنس متریال آن متفاوت است و می‌توان گفت تفاوت در نحوه ساخت پارتیشن‌های شیشه‌ ای، دما و حرارتی است که حین ساخته شدن می‌بینند. شیشه‌ها برای ساخته شدن و طرح گرفتن، به حرارت دهی گرم و در مواردی به دمای سرد نیاز دارند. در ادامه نحوه ساخت چند پارتیشن شیشه ای با متریال های مختلف را بررسی می‌کنیم:

 

 

شیشه سکوریت

برای ساخت شیشه سکوریت، شیشه را تا دمای بالای ۷۰۰ درجه حرارت می‌دهند و سپس با هوای سرد، آن را خنک می‌کنند. مدت زمانی که طول می‌کشد که شیشه حرارت دیده خنک شود، تاثیر مستقیمی روی استحکام و مقاومت شیشه سکوریت می‌گذارد. پس از این مراحل، شیشه را برای ساخت پارتیشن‌های شیشه ای آماده می‌کنند؛ بدین صورت که ابتدا شیشه را در ابعاد مورد نیاز و به منظور ساخت پارتیشن‌های شیشه ای برش می‌دهند و مجدداً آنها را حرارت می‌دهند. شیشه‌های سکوریت از مقاومت بالایی برخوردارند و ضد حرارت هستند.

شیشه لمینت

نحوه ساخت شیشه لمینت چند لایه بدین گونه است که ابتدا شیشه را از هرگونه آلودگی پاک می‌کنند و می‌زدایند، سپس با قرار دادن طلق پلی بوتیرات بین لایه‌های شیشه، آنها را به هم متصل می‌کنند. پس از این مراحل شیشه دو مرتبه در کوره قرار می‌گیرد، شیشه لمینت تحت فشار و دمای بالا شکل می‌گیرد و پرس می‌شود. شیشه‌های لمینت از ایمنی بالایی برخوردارند و دارای مقاومت و استحکام در برابر ضربات و فشارها هستند.

 

 

سخن پایانی

پارتیشن شیشه ای، یکی از مناسب ترین پارتیشن‌هایی است که برای نصب در ادارات و استفاده به عنوان پارتیشن اداری، مناسب است. پارتیشن‌های شیشه ای در انواع ساده و طرح دار، بی رنگ و رنگی، متحرک و ثابت، تک جداره و دو جداره، فریم لس و فریم دار عرضه می‌گردد. برای ساخت پارتیشن‌های شیشه ای، معمولاً از شیشه‌های لمینت و سکوریت حرارت دیده استفاده می‌کنند که نحوه ساخت آنها متفاوت است. استفاده از متریال با کیفیت در ساخت پارتیشن شیشه ای، از اهمیت بالایی برخوردار است و تاثیر مستقیمی روی قیمت آنها دارد. یکی از ارائه دهندگان پارتیشن‌های اداری شیشه ای، پرچینکو است که در این زمینه بسیار موفق بوده و دارای مهارت است. برای تهیه پارتیشن‌های اداری شیشه ای مناسب و با کیفیت، میتوانید به وبسایت پرچینکو مراجعه نمایید.

منبع: دانوتک

rushweb blog...
ما را در سایت rushweb blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : rushweb rushweb بازدید : 138 تاريخ : دوشنبه 18 مهر 1401 ساعت: 14:04